Termene și condiții

Prin utilizarea site-ului nostru, acceptați termenele și condițiile de mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu termenele și condițiile de mai jos, nu trebuie să utilizați site-ul nostru web sau să descărcați conținut de pe acesta.

Accesul și utilizarea metadatelor furnizate de RAN sunt supuse condițiilor stabilite de Creative Commons License CC BY 4.0, dacă nu se specifică altfel.

Datele furnizate în RAN sunt produsul studiilor mai multor arheologi și istorici. Nu este posibil să-i credităm pe toți acești cercetători în mod individual, sau chiar să-i identificăm, dar prin punerea la dispoziție a datelor pentru reutilizare, RAN le recunoaște contribuția.

RAN urmărește să protejeze drepturile de proprietate intelectuală și drepturile de autor ale creatorilor de date acolo unde acest lucru poate fi realizat în mod rezonabil. RAN include, de asemenea, link-uri către alte surse de informații. Este responsabilitatea utilizatorilor să recunoască și să respecte condițiile de copyright care pot fi impuse de aceste alte surse.

Deși s-a acordat toată atenția în pregătirea informațiilor publicate pe acest site, Repertoriul Arheologic Național – RAN nu garantează acuratețea sau actualitatea conținutului. RAN nu poate fi făcut responsabil pentru erori sau omisiuni și nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice pierdere sau daune, indiferent de orice fel.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la cimec@cimec.ro